top of page

Van kleinsaf was ik gefascineerd door de rozentuin van mijn grootvader, duidelijk was mijn passie voor bloemen doorgegeven in de genen. Mijn passie vandaag brengt mij telkens een beetje terug naar de rozentuin van mijn grootvader. 

Zelfs na mijn opleiding in economie bleef de passie om met bloemen te werken opbloeien.

In 2011 gestart met opleiding florist en in 2014 afgestudeerd als meester-florist te Gent .  Uiteindelijk werd mijn passie mijn beroep.

 

Ria's Dream 

Mijn visie

Schoonheid is een begrip wat men moeilijk kan verwoorden.

We kunnen we schoonheid ervaren; door te zien, te ruiken en te voelen. Schoonheid is iets wat wij zonder belang mooi vinden, een beeld , een geur of textuur. Een idee of gevoel van aangenaam uiterlijke of innerlijke uitstraling.

Schoonheid is niet volledig subjectief. Bij het werken met bloemen kan men verdwalen in een wondere wereld van kleuren, geuren en texturen. We werken met levend materiaal, alles beweegt en verandert constant.

Bij elke creatie komen nieuwe ideeën en ervaringen boven. Een ideale manier om een onbeperkte creativiteit te laten botvieren. Onvermijdelijk en op een sublieme wijze zijn er uitstralingen naar de modewereld, de wereld van geuren en parfums en de sierkunst.

Zelf  ben ik overtuigd dat dit terug te vinden is in veel dagelijkse dingen.

Onontbeerlijke voor het leven en onze levenskracht.

    ~Ria~                                                                  

 

"Het is altijd moeilijk een eerste stap te zetten, niet omdat het moeilijk is durven we niet, maar omdat we niet durven is het moeilijk"

 

( the Artist's  Way by Julia Cameron)

bottom of page